Супутникове телебачення Стан ремонту Стан заправки Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Інтернет роумінг
Фільтри Категорії
  • Інструменти в комплекті
  • Вага
  • Виробник
  • Довжина
  • Кількість інструментів
  • Колір
  • Країна виробництва
  • Примітка
  • Також шукають
  • Тип
  • Чохол в комплекті
  • Уточнити пошук
Уточнити пошук
Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524)
Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524) Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524)

Мультитул Leatherman WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка (832524)

Виробник Leatherman
Модель: 832524
Наявність: Наявний
Ціна: 6 048,00 грн.
Кількість:     - АБО -   В закладки

Інструменти в комплекті

Набір біт

Артикул

832524

Вага

241 г

Виробник

Leatherman

Гарантія, міс

300

Довжина

10 см

Кількість інструментів

18

Країна виробництва

США

Модель

WAVE PLUS, синтетичний чохол, карт. коробка

Примітка

Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України

Також шукають

з відкривачкою

Тип

повнорозмірний

Чохол в комплекті

є

Мультитул Leatherman Wave Plus 832524 - це вдосконалена версія моделі Wave, однієї з найпопулярніших моделей Leatherman. Новинка отримала змінні кусачки, які легко замінити у разі зношування. Цей повнорозмірний мультитул дуже вдало сконструйований, зовсім не громіздкий, зручний для щоденного носіння в кишені. Крім стандартного набору інструментів, тут є вбудований перехідник для змінних біт. Беріть його з собою на роботу, в подорож чи похід, і він стане вашим надійним помічником на довгі роки. 

У відкритому стані інструменти фіксуються, що не дозволяє їм закритися та травмувати користувача під час роботи. Є страхове кільце, з яким ви не втратите мультитул, а також убезпечите людей, що проходять внизу, при виконанні висотних робіт.

Однією з численних переваг цього мультитула є інноваційне укладання інструментів, які можна відкривати без необхідності повністю відкрити сам мультитул. Це заощаджує час на підготовку до роботи і дозволило трохи подовжити інструменти, зробивши їх ефективнішими.

У мультитулі 2 повнорозмірні ножі, які зручно відкриваються однією рукою. Один має рівне заточування, другий серрейторне, яке підходить для розрізання щільних матеріалів: картону, мотузок і канатів, пластику, брезенту, ременів з нейлону та шкіри тощо.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: