Satellite television State of repair Status refueling Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Internet roaming
Filters Categories
  • Вага
  • Виробник
  • Газ-контроль
  • Діаметр і потужність конфорок
  • Дизайнерська колекція
  • Електропідпал
  • Кількість конфорок
  • Кількість решіток
  • Колір
  • Країна виробництва
  • Максимальна потужність підключення
  • Матеріал поверхні
  • Матеріал решіток
  • Напруга
  • Наявність вилки
  • Наявність шнура живлення
  • Розміри
  • Розміри ніші для вбудовування
  • Також шукають
  • Тип використовуваного газу
  • Тип нагрівальних елементів (конфорки)
  • Тип поверхні
  • Управління
  • Функції
  • Refine Search
Refine Search
Варочна поверхня Hansa BHCI96306
Варочна поверхня Hansa BHCI96306

Варочна поверхня Hansa BHCI96306

Brand: Hansa
Product Code: BHCI96306
Availability: Time delivery 23.11.2024
Price: 9 699,00 грн.
Qty:     - OR -   Add to Bookmarks

Артикул

BHCI96306

Вага

7.8 кг

Виробник

Hansa

Гарантія, міс

12

Діаметр і потужність конфорок

Задня ліва 2.3 кВт

Кількість конфорок

4

Колір

чорний

Країна виробництва

Польща

Максимальна потужність підключення

6500 Вт

Матеріал поверхні

склокераміка

Модель

BHCI96306

Напруга

230 В

Розміри

57.5 х 50.5 х 5 см

Також шукають

склокерамічні з сенсорним управлінням

Тип нагрівальних елементів (конфорки)

склокераміка (Hi-Light)

Тип поверхні

електрична

Управління

сенсорне

Функції

функція автоматичного прискорення приготування

Тип поверхні: Електрична
Покриття: Склокераміка
Кількість конфорок: 4 шт

Стрічковий нагрівальний елемент Hi-Light нагрівається під дією струму і також нагріває собою німецьку склокераміку, від якої тепло надходить до посуду, а вже від посуду - до їжі. 4 етапи нагріву їжі: традиційна технологія приготування на варильній поверхні.

Функції:

  • Світловий індикатор роботи
  • Цифрова індикація ступеня нагріву
  • 4х сегментний індикатор залишкового тепла
  • Автоматика закипання
  • Захист від дітей
  • Захисне вимкнення зон нагріву 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: