Satellite television State of repair Status refueling Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Internet roaming
Filters Categories
  • Вік
  • Вид транспорту
  • Виробник
  • Габарити упаковки
  • Додатково
  • Жанр
  • Кількість деталей
  • Країна виробництва
  • Матеріал
  • Серія
  • Стать
  • Тип
  • Refine Search
Refine Search
Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089)
Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089) Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089) Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089) Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089) Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089) Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089) Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089)

Конструктор Ugears механічний Антикварна скринька (70089)

Brand: Ugears
Product Code: 70089
Availability: Time delivery 13.09.2024
Price: 848,00 грн.
Qty:     - OR -   Add to Bookmarks

Артикул

70089

Вік

5+

Виробник

Ugears

Габарити упаковки

37.8 х 17 х 3.2 см

Гарантія, міс

0

Додатково

в комплекті інструкція

Жанр

аксесуари

Кількість деталей

185

Країна виробництва

Китай

Матеріал

дерево

Модель

механический Антикварная шкатулка

Стать

для хлопчиків

Тип

механічний

Витончена й елегантна Антикварна шкатулка від Ugears, створена, щоб надійно зберігати дорогі вам речі, готова стати скарбом вашої колекції механічних конструкторів.

Антикварна шкатулка являє собою невелику механічну коробку з вісьмома відділеннями для зберігання різноманітних дрібниць і біжутерії. Це, однак, дуже сухий і узагальнений опис цієї гарної й незвичайної моделі. Що ж виділяє її серед безлічі скриньок і шкатулок?
Антикварна шкатулка прикрашена вишуканим різьбленням, що поєднує флористичний орнамент з елементами східних мотивів. Оригінальний дизайн приховує кілька цікавих секретів, один із яких — унікальний механізм Шкатулки. Верхня кришка моделі запускає три основні робочі вузли. Два з них — дзеркально розташовані з двох боків механізми, які розгортають верхні полички. Третій — висуває нижню шухляду, що розташована в середній частині шкатулки. Після спрацьовування механізму, ваша Шкатулка розкриється, як квітка, надавши доступ до шістьох відділень для зберігання ваших цінностей. Але на цьому сюрпризи не закінчуються — секретна кнопка на задній стінці Шкатулки відкриє два додаткові відділення для найбільш особливих скарбів.

Щоб речі всередині вашої Шкатулки залишалися цілими, закрита шкатулка додатково фіксується на замок-кліпс. Замкнувши замок Шкатулки, ви можете нахиляти й перевертати, не хвилюючись, що її вміст розсиплеться й загубиться.

Оригінальна, гарна та практична Антикварна Шкатулка — прекрасна окраса та корисна дрібниця, у якій приємно і зручно зберігати дріб'язок, ювелірні прикраси й біжутерію. Це саме та мила штучка, яку кортить подарувати або отримати в подарунок.

Як і всі інші моделі Ugears, Антикварна шкатулка — це механічний 3D-конструктор, який ви зберете своїми руками. У наборі ви знайдете все необхідне для збирання: деталі моделі вирізані лазерним методом у фанерних листах. Антикварну шкатулку легко збирати та, ми впевнені, ви з головою поринете в цей захопливий процес. Використовуйте ілюстровану покрокову інструкцію, яка додається до моделі, й у вас не виникне труднощів під час складання. Шкатулка зроблена з натуральних екологічних матеріалів і приємно пахне деревом.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: