Satellite television State of repair Status refueling Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Internet roaming
Filters Categories
  • Вік
  • Вид транспорту
  • Виробник
  • Габарити упаковки
  • Додатково
  • Жанр
  • Кількість деталей
  • Країна виробництва
  • Матеріал
  • Серія
  • Стать
  • Тип
  • Refine Search
Refine Search
Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001)
Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001) Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001) Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001) Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001) Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001) Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001) Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001)

Конструктор Pantasy Original - Retro Ретро-телебачення (85001)

Product Code: 85001
Availability: In stock
Price: 2 250,00 грн.
Qty:     - OR -   Add to Bookmarks

Артикул

85001

Вік

8+

Виробник

Pantasy

Габарити упаковки

48 х 36 х 10 см

Гарантія, міс

0

Додатково

виготовлено з високоякісних матеріалів

Жанр

інженерія

Кількість деталей

674

Країна виробництва

Китай

Матеріал

пластик

Модель

Original - Retro Ретро-телебачення

Серія

Original - Retro

Стать

для дівчаток

Тип

блоковий

Вінтажне телебачення& ретро телебачення

В епоху, яка ще не була насичена цифровими пристроями, телебачення було центром сімейних розваг, представляючи колективні дорогі спогади. З настанням ночі родина збиралася біля телевізора, з нетерпінням чекаючи кожного захоплюючого шоу. Ця проста і чиста радість незабутня. Щоб повернутися до цієї простої та незабутньої радості, Pantasy винахідливо розробила та випустила два емоційно викликають продукти: Vintage Television та Retro Television.

Ретро відео машина часу

Компанія Pantasy від щирого серця створила два унікальні продукти, пронизані емоційною пам’яттю — Vintage Television і Retro Television. Ці творіння миттєво повертають у невинні дні дитинства. Вони не лише точно відтворюють зовнішній вигляд старомодних телевізорів, але й долають фізичні бар’єри будівельних блоків завдяки вишуканому дизайну, пропонуючи інтерактивний досвід роботи з продуктом.

Якщо вставити смартфон у спеціальний простір всередині набору разом зі спеціальним «скляним екраном», статична цегляна модель миттєво перетворюється на яскраву та реалістичну машину часу в стилі ретро. Він майстерно відтворює дивовижно теплу та розтягнуту текстуру старої плівки 80-х років. У поєднанні з ностальгічним звуком, що виливається з акустичної системи в основі, він переносить людину назад у часі до життєвих сценаріїв 1980-х років, відновлюючи унікальний шарм і сентиментальність минулого.

Динамічний креативний декор

Крім ностальгічних спогадів, телевізор Retro Television став унікальним витвором настільного мистецтва. Просто помінявши фоновий картон і обережно повернувши велику ручку на телевізорі, в інтер’єрі відобразиться таємнича та багата морська сцена. У супроводі реалістичних бризок і маленьких рибок, що плавають навколо, він утворює тривимірну та розповідну картину, яка вселяє сильне почуття ностальгії та мистецтва в сучасне життя.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: