Satellite television State of repair Status refueling Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Internet roaming
Filters Categories
  • Вага
  • Виробник
  • Габарити
  • Дисплей
  • Довжина кабелю
  • Додаткові можливості
  • Кількість програм
  • Керування
  • Колір
  • Країна виробництва
  • Матеріал корпусу
  • Мова меню
  • Об'єм чаші
  • Особливості
  • Потужність
  • Регулювання температури приготування (Мультикухар)
  • Ручні налаштування
  • Сумісні чаші
  • Також шукають
  • Тип
  • Тип внутрішнього покриття
  • Тип нагріву
  • Типи програм
  • Функції
  • Refine Search
Refine Search
Мультиварка AENO SV1 (ASV0001)
Мультиварка AENO SV1 (ASV0001) Мультиварка AENO SV1 (ASV0001)

Мультиварка AENO SV1 (ASV0001)

Brand: AENO
Product Code: ASV0001
Availability: Time delivery 10.09.2024
Price: 3 299,00 грн.
Qty:     - OR -   Add to Bookmarks

Виробник

AENO

Модель

SV1

Артикул

ASV0001

Тип

Су-від

Тип нагріву

ТЕН-нагрів

Потужність

1200 Вт

Функції

підтримання температури

Особливості

автоматичне відключення

Регулювання температури приготування (Мультикухар)

20-95 ℃, з кроком - 0.1 °С

Кількість програм

4

Керування

сенсорне

Ручні налаштування

температура

Матеріал корпусу

нержавіюча сталь

Габарити

392 х 123 х 70 мм

Колір

чорний

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

12

Су-вид – технологія приготування їжі, при якій продукти, що готуються, спочатку поміщають у вакуум, а потім занурюють у воду.

Особливості технології су-вид

Щоб створити безповітряний простір, продукт поміщають у щільну герметичну упаковку за допомогою спеціального пакувального пристрою. Упакований продукт ставлять на водяну баню, де процес приготування йде при відносно невисокій температурі +55 ... +85 ° C (залежить від типу продукту).

Об'єм посуду для приготування - 5-15 літрів, дозволить готувати маленькі та великі за розміром продукти. Для приготування можна використовувати той посуд, який є у вас вдома.​

Налаштування температури – 20-95 ℃ дозволить встановлювати з точністю до ± 0.1 ℃. Таке точне температурне налаштування дозволить готувати страви ресторанного рівня на своїй кухні.

Автоматичні програми – 1 (60 °C/100 хвилин), 2 (65 °C/90 хвилин), 3 (55 °C/30 хвилин), 4 (85 °C/40 хвилин) дозволять приготувати кулінарні шедеври без попередніх налаштувань. Температура та час приготування закладені в програму та не потребують додаткових налаштувань.

Таймер – дозволяє встановити час роботи пристрою до 99 годин 59 хвилин. Це дає можливість настроювати роботу приладу навіть для тривалих циклів приготування (наприклад для приготування тушонки або рибної консервації).

Циркуляція води – здійснюється за рахунок спеціальної помпи. Вода циркулює по колу, тим самим запобігає перепадам температур, які могли б погіршити якість страви. Після приготування страва виходить як на професійній ресторанній кухні.

Електронна книга рецептів – дозволить заощадити час на пошуки рецептів в інтернеті, журналах. Особливості AENO у тому, що книга постійно поповнюватиметься новими рецептами. Це дозволить щодня балувати рідних та близьких своїми новими кулінарними шедеврами.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: