Супутникове телебачення Стан ремонту Стан заправки Ricoh MP8000 Ricoh MP2001SP Ricoh MPC2051AD WiFi Інтернет роумінг
Фільтри Категорії
  • Cистема сушки
  • Вага
  • Виробник
  • Габарити
  • Кількість секцій
  • Колір
  • Країна виробництва
  • Матеріал корпусу
  • Об'єм
  • Особливості
  • Потужність
  • Продукти для сушки
  • Тип управління
  • Уточнити пошук
Уточнити пошук
Сушка для овочів та фруктів Gorenje FDK500GCW
Сушка для овочів та фруктів Gorenje FDK500GCW Сушка для овочів та фруктів Gorenje FDK500GCW Сушка для овочів та фруктів Gorenje FDK500GCW Сушка для овочів та фруктів Gorenje FDK500GCW

Сушка для овочів та фруктів Gorenje FDK500GCW

Виробник Gorenje
Модель: FDK500GCW
Наявність: Наявний
Ціна: 2 199,00 грн.
Кількість:     - АБО -   В закладки

Модель

FDK 500 GCW

Артикул

FDK500GCW

Виробник

Gorenje

Країна виробництва

Китай

Гарантія, міс

24

Потужність

380 Вт

Тип управління

електронний

Кількість секцій

5

Об'єм

17.5 л

Матеріал корпусу

пластик

Продукти для сушки

риба

Особливості

регулювання температури

Вага

2.8 кг

Колір

білий

Cистема сушки

конвективна

Габарити

31 × 31 × 31 см

Електросушарка дозволить висушити хліб, печиво, рибу, фрукти, трави, м'ясо, гриби, макаронні вироби і овочі зі збереженням всіх корисних властивостей. GORENJE FDK 500 GCW з 5 круглими лотками діаметром 31 см, які дозволяють рівномірно висушувати продукти на всіх рівнях. Лотки легко і просто замінюються.

Термостат дозволяє регулювати температуру в межах 35-70˚C. Після завершення програми сушка автоматично відключиться завдяки наявності цифрового таймера. Управління здійснюється за допомогою кнопкової панелі з дисплеєм. Мінімальна програма роботи становить 30 хвилин, максимальна 19.5 годин. Нековзні ніжки забезпечують стійке розташування пристрою.

Плоди фруктів, ягід і овочів складаються з великої кількості рідини, через що тривале зберігання цих продуктів в свіжому вигляді неможливо, а будь-яка термічна обробка значно знижує їх поживні та вітамінні властивості. Однак сучасні кухонні сушарки для овочів, фруктів і інших продуктів виконують практично неможливі завдання - висушують плоди, не зменшуючи при цьому кількість їх корисних елементів.

Процес роботи сушарки полягає в зневодненні плодів за допомогою циркуляції теплого повітря, завдяки чому вони не пропадають тривалий час. Під час сушіння продукти практично не змінюють свого зовнішнього вигляду, лише трохи зменшуючись в розмірі.

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка: HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: