Артикул | BM235CLB |
Вага | 15,5 кг |
Виробник | Gorenje |
Висота | 390 мм |
Гарантія, міс | 24 |
Глибина | 400 мм |
Додатково | таймер |
Колір | чорний |
Країна виробництва | Китай |
Модель | BM235CLB |
Об'єм | 23 літрів |
Оснащення | решітка для гриля |
Особливості | без поворотного столу |
Потужність гриля | 1100 Вт |
Потужність НВЧ | 800 Вт |
Спосіб установки | вбудована |
Тип | з грилем |
Тип відкриття дверцят | ручка |
Тип внутрішнього покриття | емаль |
Тип гриля | кварцовий |
Тип керування | механічний |
Функції та спеціальні програми | розморожування |
Ширина | 595 мм |
Мікрохвильова піч Gorenje BM235CLB є бюджетне рішення, виконане в вінтажному стилі, що поєднує в собі чорний і золотий кольори. Модель призначена для вбудованої установки. В якості внутрішнього покриття вироби використовується емаль. Діаметр столу GORENJE BM 235 CLB становить 270 міліметрів, а об'єм внутрішньої камери дорівнює 23 літри. Прилад може запропонувати функцію таймера, який можна задавати в діапазоні 60 хвилин. Також варто відзначити наявність гриля, потужність якого становить 1000 Вт.
Після вступу Словенії в Європейський Союз перед фірмою Gorenje відкрилися нові можливості, виникли нові завдання. Ділова стратегія, націлена на міжнародний ринок, дозволила головному підприємству Gorenje та дочірнім товариствам широко використовувати наявні можливості і грамотно розподіляти комерційні ризики.
Gorenje знають і поважають на ринках побутової техніки більш ніж 90 країн на всіх континентах. Але головна мета - європейські ринки. Gorenje - найбільший експортер у Словенії, його частка на європейському ринку побутової техніки становить 4%. Більш ніж дві третини продукції фірми надходить на ринки країн Європи. Gorenje - перша словенська компанія, офіційно сертифікована відповідно до Європейської Схемою екологічного менеджменту та аудіювання (EMAS).
Мікрохвильова піч - електроприлад, який використовує явище розігріву водомістких речовин електромагнітним випромінюванням дециметрового діапазону (зазвичай з частотою 2,450 ГГц) і призначений для швидкого приготування, підігріву або розморожування їжі. На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або російської печі), розігрівання їжі в мікрохвильовій печі відбувається не тільки з поверхні розігрівається тіла, але і за його обсягом, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі даної частоти проникають і поглинаються харчовими продуктами приблизно на 1,5 - 2,5 см по глибині від поверхні. Це скорочує час розігріву їжі; середня швидкість нагріву в СВЧ-печах становить 0,3-0,5 ° С в секунду.