Виробник | Panasonic |
Модель | SD-B2510WTS |
Артикул | SD-B2510WTS |
Потужність | 550 Вт |
Максимальна вага випічки | 1100 г |
Вибір розміру хліба | ні |
Вибір кольору скориночки | так |
Варіанти кольору скоринки | середня |
Форма для випічки хліба | прямокутна |
Програми | французький хліб |
Відкладений старт | так |
Збереження програми при перебої електроенергії | так |
Дисплей | так |
Матеріал корпуса | пластик |
Особливості | автовимкнення |
Комплектація | лопать для замісу тіста |
Габарити | 41 х 37 х 25 см |
Вага | 7.6 кг |
Колір | білий |
Країна виробництва | Китай |
Гарантія, міс | 36 |
Точний контроль температури - бездоганний результат
Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Саме тому в хлібопічки B2510 використовуються два вбудованих датчика для визначення внутрішньої і зовнішньої температури, що дозволяє оптимізувати програми на кожному етапі. Незалежно від кліматичних умов ви завжди будете отримувати чудовий результат.
Технологія замісу тіста як у професійній пекарні
З хлібопічю B2510 ви будете насолоджуватися свіжим і хрустким хлібом як з пекарні кожен день. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замісу тіста, використовувану в професійних пекарнях. Унікальна лопатка для замісу взаємодіє з ребрами в формі для випічки, розташованими особливим чином, що забезпечує приготування смачного хліба з ідеальною текстурою.
4 програми для приготування без глютену
Хлібопіч B2510 ідеально підходить для людей, які страждають на целіакію або охочих скоротити кількість глютену в раціоні. Програми для приготування хліба без глютену, кексів, теста для піци і пасти дозволяють виключити вживання алергенів і насолоджуватися смаком улюблених страв.
Хлібопіч все зробить за вас
З 21 автоматичною програмою на вибір ви можете випікати практично будь-який вид хліба - дріжджовий, малодрожжевий, бездріжджовий, без глютену, хліб на заквасці. Замішувати різне тісто - для булочок, піци, пельменів, вареників тощо. Готувати кекси, варення, джем, фрукти в сиропі. Єдине обмеження - це ваша уява.
Правильний хліб в потрібний час
Прокидайтеся щоранку від аромату свіжоспеченого хліба. Просто засипте інгредієнти ввечері, а потім встановіть таймер на ранок - до 13 годин. Середній, великий або дуже великий вагою до 1,1 кг, з вибором кольору скоринки ... свіжий хліб ніколи не був краще.